FRANCISCO ARAGÓN CAMPIÓ D’ESPANYA DE CROS DE LA CAT. M55

Aquest diumenge 10 de març s’ha celebrat el Campionat d’Espanya Absolut i de Veterans de Cros Individual i per Comunitats Autònomes a la ciutat catalana de Granollers. L’atleta de la UAR, Francisco Aragón s’ha proclamat campió d’Espanya de la categoria M55. La cursa es va decidir en els metres finals gràcies al potent final de l’atleta rubinenc, superant a l’atleta del Atletismo Maracena Enrique Carmona. Francisco Aragón va realitzar un temps de 22’03” en recórrer els 6000 metres de la cursa. *Resultats*

Per altra banda, en Jose Maria Fernández ha aconseguit una meritòria 11a posició en la cat. M40 assolint un temps de 28’38” en recórrer els 8000 metres de la cursa. Cal dir, que en José Maria es va lesionar ara fa una mica més d’un mes i no ha pogut competir en el seu màxim estat de forma. De ben segur que hagués lluitat per les posicions més properes al podi. *Resultats*