47è CROS CIUTAT DE GRANOLLERS

IMG-20131209-WA0000Aquest diumenge 8 de desembre s’ha celebrat el Cros Internacional de Catalunya Ciutat de Granollers. Ha estat un cros de qualitat i amb una gran participació en totes les categories. La UAR ha participat en les diferents categories obtenint els millors resultats amb els més petits. En la categoria de prebenjamins l’Ivan Garcia ha pujat al 3r lloc del podi, en Jordi Serra ha estat 4rt i en noies la Paula Haba ha arribat en una meritòria 5a posició. En benjamins, la Violeta Vilches ha arribat la 5a i la Valeria Olalla la10a. En categoria infantil cal destacar el 4rt lloc del Jan Soler i el 15è del Néstor Fernández i en categoria femenina la Mireia Morales ha arribat en 12è lloc.

L’organització va fer una classificació especial per als més menuts i aquí la UAR va aconseguir uns grans resultats: En Jordi Rangel va fer 2n i la Blanca Macías i la Tània Camallonga 2a i 3a respectivament.

La propera cita del calendari de cros serà el diumenge vinent 15 de desembre a la nostra ciutat, el Cros de Rubí.

*Classificacions*