14ª. NIT DE LA UAR

Benvolguts socis:

Un any més la UNIÓ ATLÈTICA RUBÍ organitza ¨ LA NIT DE LA UAR ¨ la nit de l’atletisme Rubinenc. L’acte d’aquesta 14 a edició tindrà lloc al HOTEL EXE PARC de Cerdanyola del Vallès ,el dissabte 25 de Gener de 2014 a les 20:30 hores

En aquesta NIT es tracta de reunir-nos tots els que formem part de l‘atletisme rubinenc i seguir la tradició de la concessió de premis i guardons a les persones que, en mèrit al seu treball, hagin estat mereixedores de reconeixement.

 Prec accepteu aquesta invitació ja que a nosaltres ens agradaria molt poder contar amb la seva presencia.

Durant la festa es lliuraran els premis als MILLOR ATLETES de l’escola i del Campionat social d’atletes adults de la temporada 2012/2013

Confiem poder gaudir amb la seva presència per tal de poder fer d’aquesta NIT de festa una gran tradició anyal, preguem confirmeu la vostre assistència al tlf. 935882762 de 18’00 a 21’00 hores abans del día 17 de Gener.

Detallem en aquest enllaç preus, menús i ubicació del lloc de cel.lebració

Carta presentació Nit de la Uar 2014

Rebeu una cordial salutació.

 

Rubí Gener de 2014.

 

J. Manuel Santamaría Rodríguez

President de la UAR