CAMPIONAT DE CATALUNYA INFANTIL EN PISTA COBERTA

MIREIA MORALES GUANYA LA MEDALLA DE BRONZE ALS 1000mll

CNAT_ CATALUNYA PISTA COBERTA INFANTIL_170El passat dissabte 15 de març es va disputar a Sabadell la final del Campionat de Catalunya Infantil de pista coberta.

Gran actuació dels alumnes infantils de la Unió Atlètica Rubí, tot i que quan et quedes tan a prop del podi les sensacions són d’un xic de decepció, ja que fins a tres quarts llocs es van arribar assolir. La gran alegria la va donar la Mireia Morales aconseguint una magnífica medalla de bronze a la prova dels 1000 mll.

A les curses de fons és on es van aconseguir els millors resultats. La Mireia Morales va pujar a 3er lloc del podi a la prova dels 1000 mll, enregistrant un temps de 3’18”69. En Jan Badia, a la prova del quilòmetre es va classificar en 4rt lloc aconseguint una  gran marca de 3´08”86. A la prova dels 2000 mll en Jan Soler va repetir el mateix 4rt lloc, realitzant una magnífica marca de 6’39”22. També van participar en Gerard Merino arribant el 12è i l’Alba Alarcón la 11a a la prova dels 1000mll .

Als salts, l’Adrià Navajón  va aconseguir el 4rt lloc en el salt de llargada amb un millor salt de 4metres i 80 cms a només 2 cms del podi. El mateix Adrià també va participar en el salt de perxa classificant-se en el 9 è lloc amb un millor salt de 2 metres i 15 cms.

A les proves de velocitat la Maria Alcalá en la prova 60 mll amb un registre de 8”63 i el David Jiménez amb un temps de 8”42 es van quedar a les portes d’entrar ala final. El David també va participar en la prova de 60 mt, passant a la final amb una marca de 10”92. A la final va assolir el 8è lloc.

Finalment, l’equip de relleus masculí del 4×200 format per en David Jiménez, Ian Rood, Adrià Navajón i Jan Badia va aconseguir el 6è lloc a la final, enregistrant un temps de 1’54”11.

Enhorabona a tots plegats pel nivell que heu demostrat!!

*FOTOS MIQUEL MERINO»