CAMPIONAT DE CATALUNYA DE RELLEUS

L’EQUIP CADET FEMENÍ DEL 4X100 ACONSEGUEIX LA MEDALLA DE BRONZE

El passat dissabte 3 de maig es va disputar a Mataró la jornada final del Campionat de Catalunya de Relleus.

En una final molt igualada l’equip cadet femení del 4×100 de la UAR format per Maria Blasco, Laia Saumell, Paula Campos i Clara Egea, va aconseguir una excel·lent 3a posició, darrere del Club Muntanyenc de Sant Cugat i l’Agrupació Atlètica de Catalunya. En la semifinal van passar com a primeres amb un temps de 51:06 i a la final, tot i millorar el temps van arribar 3eres amb un temps de 50:85.

A la categoria infantil masculí, l’equip format per Adrià Navajón, Gerard Merino, David Jiménez i Ian Rood, va aconseguir un meritori 6è lloc a la final directa del 4×200, enregistrant un temps de 1:52.71. El mateix equip, però al relleu curt del 4×80 no va passar a la final.

A la categoria aleví masculí, l’equip del 4×60 format per Marc Malavé, Oriol Ardèvol, Mario Sánchez i Yeray Campos, va disputar la semifinal aconseguint la 4a posició amb un temps de 37:4, quedant-se fora de la final.

Finalment, a la categoria benjamí masculí, l’equip format per Pol Cordero, Abel Durán, Joel Camallonga i Marc López va aconseguir un meritori 7è lloc a la final del 4×60, enregistrant un temps de 39:49. En categoria femenina l’equip format per Abril Pastor, Laia Vargas, Claudia Luengo i Violeta Vilches es van quedar a les portes d’entrar a la final.

Enhorabona a tots plegats pel nivell que heu demostrat!!

*FOTOS MIQUEL MERINO”

2014-05-03 FINAL CNAT_ CATALUNYA RELLEUS_83