PRÈVIA AL CAMPIONAT DE CATALUNYA INFANTIL

Vuit dels atletes infantils de la U.A. Rubí que van participar a la prèvia del Campionat del Catalunya Infantil que es va disputar el diumenge passat a Gavà, es van classificar per a la final que se celebrarà el proper 14 de juny a les pistes de Camp Clar, Tarragona.

A les proves de fons i mig fons, el Jan Badia va fer una formidable cursa de 1000 obstacles i es va classificar amb un temps de 3’14”. La Mireia Morales també va aconseguir passar ronda a la prova de 1000 mll (3’20”32).

A la distància dels 3000 mll van ser dos el atletes que van obtenir una plaça a la final, el Jan Soler (10’34”09) i el Néstor Fernández estaran entre el millors atletes catalans.

Als concursos de salts, l’Adrià Navajón va fer un formidable concurs de llargada (5’14) i participarà a la final amb el David Jiménez (4’99). Tots dos van millorar les seves marques personals.

A la prova de triple salt, l’atleta que l’acompanyarà la final a l’Adrià serà l’Ian Rood. A la ronda de classificació van fer salts de 9’90 m i 10’06 m respectivament. L’Ian havia participat abans a la prova de martell, en la qual va fer un llançament de 19’02 m i no va poder passar a la ronda final.

Les proves de velocitat, que sempre són molt disputades en aquestes categories, tindran un representant rubinenc en categoria masculina i una representant en categoria femenina. El David Jiménez va classificar-se a la prova de 150 amb un temps de 19”46 i la Maria Alcalà va entrar a la ronda final de 80mll amb un temps de 11”22.

Felicitats i molta sort a tots els participants de la jornada final.

Resultats: http://www.fcatletisme.cat/Promocio/promocio2014/resulcatinfantilprevia10614.pdf