MEDALLISTES AL CAMPIONAT DE CATALUNYA DE PROMOCIÓ.

 

IMG-20140619-WA0004

La fotografia mostra als tres medallistes rubinencs del passat Campionat de Catalunya Benjamí i Aleví disputat a Tarragona el 14 de juny.

L’Abril Pastor (esquerra de la imatge) i l’Oriol Alarcón (dreta de la imatge) van ser tercers a la prova de llançament de pilota en categoria benjamí femení i aleví masculí respectivament.

El Yeray Campos (centre de la imatge) es va proclamar campió a la prova de pes amb un magnífic registre de més de 9 metres.

Els llançaments no han estat tradicionalment la disciplina més potent del club. Diverses han estat les circumstàncies que han dificultat el desenvolupament dels llançaments a les instal·lacions de Can Rosés, que no són les més idònies per la pràctica d’aquestes especialitats.

Aquestes tres medalles mostren la notable millora i evolució fruit del treball realitzats pels nois/es i els seus entrenadors/es.

Esperem i desitgem que pugui servir per posar els fonaments d’una bona promoció d’atletes d’aquestes disciplines, a vegades una mica oblidades per tothom.

Felicitacions a tots ells.