CAMPIONAT D’ESPANYA JÚNIOR.

Aquest cap de setmana passat s’ha celebrat el Campionat d’Espanya de Pista Coberta Júnior a Sabadell. Al campionat van assistir els millors especialistes de la categoria de les diferents especialitats.

L’ Èric Pérez va estar a tocar la medalla de bronze a una emocionat final de 60 metres tanques. Després d’haver superat dues rondes prèvies el rubinenc es va plantar a la final. En una prova molt ajustada, per determinar les medalles d’argent i bronze, l’atleta de la U.A.Rubí va acabar a la quarta posició només a una centèsima de la tercera plaça. Amb una marca de 8”21 que és la seva millor marca personal a la prova va estar en tot moment amb els atletes capdavanters.

Els altres atletes rubinencs no van tenir la sort de cara i van quedar-se en la ronda de semifinals. El Iker Gómez malgrat guanyar la seva semifinal ,amb un temps de 50”11, no va tenir prou per classificar-se. La prova va ser molt exigent i no havia qualificació  per llocs sinó només per temps, el tall va quedar en 50”08.

La Laura Domingo va estar una mica més lluny i amb 59”64, a la semifinal 5, va quedar lluny de les sis places de finalista. Aquesta prova va tenir un nivell molt alt tal com indica el rècord d’Espanya Júnior que va fer la guanyadora, la catalana Sara Dorda.