COMPETICIONS DE DESEMBRE

Aquest mes de Desembre la UAR ha participat a un gran nombre de competicions.

Pel que fa al Cros han competit un gran nombre d’atletes. Destacar l’actuació de Jan Soler que esta pendent de que la Federació Catalana li confirmi la seva assistència a Elgoibar (Guipuzcoa) per disputar el LXXIV Cros Internacional Juan Murguerza. En aquesta ultima competició a Vic va quedar amb una tercera posició.

mario-suarez

Mario Suárez i Thais Montoya van anar el dia 4 de desembre a Gran Canaria a córrer la milla “Renault street run de Maspalomas”, Mario va recórrer 10km i va quedar en 4ta posició, per altra banda, Thais va quedar 8ena en la carrera de 5km.

valeria-olallaEl passat 11 de desembre Valeria Olalla de la UAR va competir al Cros de Gavà aconseguint una excel·lent segona posició amb un temps de 3’09».

El 18 de desembre es va córrer un cros al hipòdrom ed Barcelona, Suárez va quedar segon recorrent una distància de 5km.

Per acabar les competicions de cros, la promoció de la UAR va participar al Cros de Cerdanyola amb un gran nombre d’atletes.

A part del cros la UAR també ha participat en competicions de pista. Van anar un gran nombre d’atletes de categories cadet, juvenils i juniors a la pista coberta de Sabadell. I paral·lelament també es van fer unes combinades a Gavà on hi van participar atletes infantils, juvenils i juniors.