CONTROL DE LLANÇAMENTS

Diumenge 28 de maig es va celebrar un control de llançaments a la pista de Can Roses, va haver-hi més de 100 llançadors. Entre ells destacar la participació de varis atletes medallistes en Campionats d’Espanya en diferents categories.

La UAR va tenir una gran participació per part dels seus atletes infantils, cadets i juvenils. Kilian Miras, atleta juvenil de la UAR, va aconseguir la marca mínima per poder participar al Campionat d’Espanya que es farà el 23 i 24 de juny a Getafe.

unnamed (1)

Us deixem la imatge dels llançadors de pes i els resultats de la competició.

Resultats_Control_Llançaments_Rubi

Diumenge 28 de maig es celebrarà a la Pista de Can Roses un control de llançaments on hi haurà més de 100 participants.

cONTROL

Us deixem la llista d’inscrits i el reglament modificat.

INSCRIPCIONS                    REGLAMENT