TRES MEDALLES EN ELS CAMPIONATS DE CATALUNYA

El passat cap de setmana, 3 i 4 de juny, es van celebrar els Campionats de Catalunya Juvenil, Júnior i Promesa a l’Estadi Municipal de Lloret de Mar. Amb una gran participació i un bon nivell de marques, s’ha pogut viure un gran cap de setmana atlètic.

Cal destacar la participació d’atletes rubinencs, concretament cinc atletes masculins i dos de femenins.

A la categoria juvenil, hi va participar Adrià Navajón va fer l’alçada on va quedar subcampió amb una marca de 1.96, empatats amb el campió però per nuls el nostre atleta rubinenc va quedar segon. David Jiménez en 100 metres llisos que a la semifinal va fer una marca de 11’70 que li va donar pas a la final, però aquesta ultima no la va disputar. Tots dos atletes van participar en salt de llargada, on van quedar setè (Jiménez) i vuitè (Navajón) amb la mateixa marca, 6.54 metres. En la categoria femenina hi va participar Maria Blasco, en llançament de pes i de disc. En el pes va quedar quarta amb una millor marca personal de 11.85 i en disc va quedar onzena amb un registre de 22.93 metres.

A la categoria júnior, Iker Gómez va realitzar els 400 metres tanques, en la semifinal va intentar la marca mínima per participar al Campionat d’Europa sub 23 que se celebrarà a Bydgoszcz, però es va quedar a 95 centèsimes de segon, realitzant 53’95, va guanyar la final amb 55.19. Ferran Merino va quedar tercer en salt de llargada amb una millor marca personal de 6.98, també va realitzar els 110 metres tanques on va fer un registre de 16’40 que no li va donar pas a la final.

Finalment en la categoria promesa, Eric Pérez van fer els 110 metres tanques i es va quedar a una centèsima de la medalla de bronze, realitzant una marca de 15’43. Laura Domingo va realitzar el 400 metres i també es va quedar molt aprop de la medalla de bronze amb una marca de 59’55. Tots dos atletes van lluitar per les medalles però van quedar amb una quarta posició.

NavajonDSC_8577 DSC_8696DSC_8422

Enhorabona a tots!