LA U.A. RUBÍ A SANTA COLOMA DE GRAMANET

La LICÍA GARCIA 2ª SANTA COLOMAU.A. RUBÍ va anar a competir el diumenge 19 de novembre  al 46è cros Antoni Amorós de Santa Coloma de Gramanet amb un total d’uns 20 atletes de diferents categories i edats i dels quals cal remarcar a la Lucía García Romero que va quedar 2a a la categoria Benjamí Femení amb un temps de 12:49 fent una gran cursa i tenint a prop a la primera classificada. En la mateixa categoria però masculina l’ Ivan Molina Espina va quedar el 6è amb un temps de 13:03. A la mateixa categoria benjamina les nostres atletes van fer una molt digna classificació com l’ Emma Dublino Tapiador en 7a posició i l’ Abril Segovia Velasco 8a.

Un altre atleta que cal anomenar és el Jordi Serra Embuena, fent una molt bona cursa i millorant dia a dia on  va quedar 4t a la categoria aleví masculí amb un temps de 6:01

També cal destacar a la categoria més petita dels prebenjamins on el nostre petit atleta el Mauro Serrano Loscos va quedar el 6è en una prova molt concurrida ja que participaven els escolars de Santa Coloma i altres ciutats del voltant.