Bona participació de la U.A. RUBÍ al Cros Vila de Castellar

Jordi Serra 1rAquest diumenge 26 de novembre la U.A. RUBÍ va anar a competir amb 30 atletes de diferents categories i edats en les que cal destacar un primer, un segon i tercer  lloc en dues curses i destacables posicions entre els 10-15 primers atletes en altres curses.

Té doblement mèrit aquesta participació ja què hi havia altres curses com la Jean Bouin a Barcelona o la mateixa Cursa de Muntanya del Farell a Caldes de Montbui en la que van anar a córrer 7 atletes del grup de fons.

Fem especial menció la 1a posició del Jordi Serra Embuena a la categoria sub12 masculí i l’ Adrià Macías Fernández que va quedar 2n a la categoria sub14 essent atleta de 1r any en aquesta categoria. Però no ens podem oblidar del nostre veterà el Francisco Aragón Muñoz que va quedar 3r en la categoria Veterà B en la que havia de competir contra atletes que eren 10 o 15 anys més joves que ell.

Altres atletes que ens van representar molt dignament i amb molta il·lusió van ser el Pau Jiménez Miguel que va quedar 4t a la categoria Sub8 masculí. A la mateixa categoria però femenina la Erika Aguilera Escofet també va quedar 4a.

A la categoria sub 14 van obtenir bons resultats  el Pol Cordero Cazorla 5è, 7è el Marc López Sala i 11è el Pau Segovia Velasco. En la categoria femenina també va quedar 7a la Violeta Vilches Segura.

Ja per últim a la categoria sub10 masculí van entrar en 7a i 8a posició respectivament L’Ivan Molina Espina i el Fran Aguilera Escofet.