PRESENTACIÓ DE LA 56a EDICIÓ DEL CAMPIONAT DEL VALLÈS

El passat 9 d’abril a la sala de plens de l’Ajuntament de Barberà del Vallès es va realitzar la presentació de la 56a edició del Campionat del Vallès d’atletisme. En aquest acte va estar present l’Alcaldessa i el Regidor de Barberà, els sots president de la Federació Catalana d’Atletisme, així com tots els representants de l’agrupació de clubs del Vallès. Durant l’acte tots els representants dels clubs organitzadors van signar el nou conveni.

En aquesta nova era del Campionat del Vallès hi haurà un canvi de dates, enguany es disputarà la primera jornada 1 de maig i la segona jornada el 12 de maig a la ciutat de Barberà del Vallès. Amb aquest canvi de dates la roda organitzadora vol aconseguir un rellançament d’aquesta competició.

IMG-20180410-WA0003