Els màsters de Rubi aconsegueixen bons resultats al Campionats de Catalunya

Aquest any, tenim el plaer de tenir amb nosaltres a dos veterans mes, ells son Manuel Centella i Joan Segarra, tots dos llançadors des de fa molts anys i actualment de ma categoria M45.

El segon cap de setmana de febrer es va realitzar el Campionat de Catalunya màster de Llançaments d’Hivern a l’estadi de Santa Coloma de Gramanet. Serrahima de Barcelona.

En la prova de martell pesat, el Segarra va quedar subcampió i el Centella 5e i en el martell amb el pes corresponent can quedar 2n i 3r, respectivament. Pel que fa a la prova de Javalin a, Segarra ca quedar Campió de Catalunya i Centella 3r. I finalment, van realitzar la prova de llançament de disc, on Segarra va quedar 5é i Centella 6é.

Juntament, van aconseguir un total de cinc medalles, una d’or, dues de plata i dos de bronzes.

image

El passat diumenge 17 de febrer es va celebrar el 23è Campionat de Catalunya Màster Individual en Pista Coberta a Sabadell. En aquest hi va participar Joan Segarra, proclamant-se Campió de Catalunya en la categoria M45 en llançament de pes realitzant una marca de 11.83metres.

IMG-20190217-WA0070