Cros Ciutat de Mollerussa

El passat diumenge es van disputar dos festivals atlètics corresponents al calendari català de cros, la UAR va participar en un d’ells, al 42è Cros Ciutat de Mollerussa – Memorial Josep Ignasi Culleré, organitzat per l’Associació Atlètica Xafatolls amb la col·laboració de l’Ajuntament de Mollerussa.

Hi van anar integrants del grup de fons, que comenten que hi havia una forta ventada.

Adrián Macias, de la categora sub14 masculí, va correr 2.000 metres i va quedar 7é amb una marca de 8:04. En la categoría sub14 femení va correr Valera Olalla, que va quedar 11ena amb una marca de 6:38 en una distàmcoa de 1.500 metres.

Alex Valls i Wail Afallad van correr 3.500 metres de la categoría sub16, va reañotzar la mateixa marca (14:09) i van quedar en 46ena i 47ena posición, respectivament.

Captura