Bons resultats al Campionat d’espanya, de Catalunya màster, prèvia de Catalunya Sub14 i combinades Sub16.

Després d’un any, els nostres atletes de SUB12 van poder participar en un control a Serrahima juntament amb els nostres atletes SUB18-20 i ABS, on van aconseguir moltes millors marques personals.

Dissabte 27 de febrer la unió atlètica Rubí va participar en diferents controls. Com ara la prèvia al campionat de Catalunya individual i de relleus de pista coberta Sub14 on es van classificar, Martina Capel en salt de llargada i triple salt i Xavi Borrella en els 2.000 metres llisos.

Martina Capel relleus femení/ Foto- Miquel Merino
Equip relleus Sub14 Masc
Paula Haba Relleus / / Foto: Miquel Merino
Erika García Relleus // Foto: Miquel Merino
Gemma Velázquez relleus// Foto: Miquel Merino
Mireya Castro relleus // Foto: Miquel Merino

Cal destacar l’actuació de l’Ivan García que va quedar 2n en el Campionat de Catalunya en proves combinades Sub16 i l’Aketza Sumell que va queda en 4a posició.

Ivan García 2n de Catalunya Sub16 proves combinades

També cal destacar els nostres veterans del club: Juan Segarra que va quedar 2n en llançament de martell pesat i tercer en llançament de javelina al campionat d’Espanya que es va celebrar a Barbastro i en 1a posició en llançament de pes al campionat de Catalunya de pista coberta Màster. Francisco Aragón també va quedar 1r de Catalunya de la seva categoria en els 1.500 metres llisos i Manuel Centella 3r de Catalunya en llançament de pes.

Juan Segarra 2n d’Espanya Martell pesat
Manuel Centella 3r de Catalunya llançament de pes