CROS SOCIAL 2012

El passat 29 de desembre la UAR va realitzar el tradicional cros social. El club va organitzar 3 curses on van participar un total de 76 atletes entre socis i familiars. La 1a cursa la van córrer els més petits del club, la va guanyar la Valeria Olalla, la 2a cursa que aplegava les categories benjamí, aleví i infantil se la va emportar en Gerard Merino la 3a i última on participaven totes les categories de cadet en amunt,  la va guanyar el promesa Oriol Argudo. Més a baix podeu consultar totes les classificacions. La trobada té com a objectiu reunir de manera festiva al màxim de socis i familiars del club realitzant unes curses segons les diferents categories. Seguidament esmorzem tots junts el clàssic entrepà de botifarra. Una vegada feta l’entrega de premis als guanyadors i guanyadores es realitza el desitjat sorteig de material esportiu dels nostres col·laboradors i l’estada en un hotel durant un cap de setmana per a dues persones a càrrec de Viatges Halcón. *Fotografies*

*Classificació 1a cursa*

*Classificació 2a cursa*

*Classificació 3a cursa*