CAMPIONAT DEL VALLÈS 2013

_FLN0085

 La temporada 2013 ha finalitzat aquest darrer cap de setmana amb la segona jornada del Campionat del Vallès de Clubs.

Aquest any el campionat s’ha celebrat a la ciutat de Mollet, els diumenges 20 i 27 d’octubre.

La participació de la Unió Atlètica Rubí ha estat nombrosa, sobretot en les proves de velocitat i salts. Amb un equip jove, però il·lusionat s’ha aconseguit la quarta plaça en categoria masculina i la cinquena en la femenina.

Pel que fa a les proves individuals cal destacar la segona posició d’Ignasi Melo als 10 km marxa, amb una marca de 51’00”6. Aquest registre suposa un nou rècord d’Espanya de la prova a la categoria M-60.

El Miquel Egea va obtenir una meritòria tercera posició a la prova de 800mll amb un temps de 2’06”6, en una cursa tàctica que es va resoldre a l’esprint final. L’Eduard Morales va ocupar la tercera posició en la prova dels 3.000 obstacles amb un temps de 11’10”.

Les curses de velocitat van aportar diverses medalles als nois i noies del club.

Pel que fa a les noies, cal destacar la Laura Domingo, que va ser tercera en els 200ml (26”6), una bona marca a aquestes alçades de temporada. En els relleus de 4*100 (segona posició, amb un temps de 52”4) i de 4*400 (tercera posició, amb un temps 4’25”), la Laura Domingo, la Clara Egea, l’Ester Vilches i la Laia Saumell van aconseguir pujar al pòdium a totes dues proves.

En les proves masculines va destacar el David Guerrero, que va obtenir la tercera posició en la prova de 100mll (11”2) i en la prova de relleus 4*400, en la qual va aconseguir el tercer lloc amb un temps de 3’36”0. L’equip estava format per l’Ángel Gómez, el Dani Granado, l’Iker Gómez i el David Guerrero.

50959D~1