La U.A.Rubí a la Marató del Montseny

MONTSENYAquest diumenge 10 de Novembre s’ha disputat una de les maratons de muntanya mes importants i dures de tot l’estat, la Marató del Montseny. Es una cursa de 43kms amb un desnivell positiu de 2700 metres que transcorre pel Parc Natural del Montseny, coronant els seus tres cims més importants: Matagalls, Agudes i Turó de l’Home.

Els guanyadors d’aquesta edició han sigut Miguel Caballero en categoria masculina amb un temps de 4 hores i 4 minuts, i Mercedes Arcos en categoria femenina amb un temps de 5 hores i 16 minuts. Cal destacar que Miguel Caballero que venia en gran forma despres d’asolir fa unes setmanes un meritori 5e lloc a Cavalls del Vent, va aconseguir  batre el record de la proba.

Dels 900 corredors inscrits en aquesta III edició de la Marató del Montseny només 653 van poder acabar la cursa dintre del temps límit de 8 hores imposat per la organització. Una prova de la seva duresa.

Representant a la U.A.Rubí va participar el Mario Molina que va finalitzar la proba en 7 hores i 12 minuts i creuant la línia d’arribada en la posició 459.

Per ultim la organització acaba de confirmar que la Marató del Montseny 2014 ha sigut designada campionat d’espanya de clubs de curses de muntanya, així que segur que podrem gaudir d’un gran nivell.

IMG_1325