44è CROS CIUTAT DE MATARÓ

violeta podi

Aquest diumenge 17 de novembre s’ha celebrat el 44è Cros Ciutat de Mataró. Per sort, va aguantar tot el matí sense pluja i es van realitzar totes les curses sense cap incidència. La UAR ha participat en les diferents categories aconseguint uns resultats interessants. En la categoria benjamí femení la Violeta Vilches ha aconseguit la victòria. En la cursa masculina en Marc López va aconseguir la 5a posició. També cal destacar el 3r lloc de l’infantil Jan Soler i el 5è de l’Adrià Navajón. En categoria femenina la Mireia Morales va arribar en 8a posició.

Aquesta vegada els més petits, els pre-benjamins Ivan Garcia i Jordi Serra i van aconseguir la 7a i 8a posició respectivament.

En les categories junior i juvenil, puntuable pel Gran Premi Català de Cros. la juvenil Ester Vilches s’ha classificat en 15a posició. En Miquel Egea va arribar en la 12a posició. en Davide Roche en la 23a i en Ferran Merino en la 45a. En categoria junior l’atleta Edu Morales va assolir la 24a posició.

La propera cita del calendari de cros serà el 8 de desembre a la ciutat de Granollers, aquest també serà puntuable pel Gran Premi Català de Cros.

*CLASSIFICACIONS*

*FOTOGRAFIES EMILIO SANCHEZ*

*FOTOGRAFIES MIQUEL MERINO*

andrea mataro