QUATRE-CENTS METRES D’OR

DSC04500_[Resolucion_de_Escritorio]

D’excel·lent es pot qualificar l’actuació de dos dels atletes de la Unió Atlètica Rubí al Campionat de Catalunya de Pista Coberta que es va celebrar a Sabadell el passat dissabte 1 de març. Els rubinencs Iker Gómez Escudero i Laura Domingo Lafuente van pujar al lloc més alt del podi a la prova de 400 mll.

Tots dos van demostrar el bon estat de forma i van polvoritzar les seves millors marques personals a les semifinals del matí.

La Laura figurava com a sisena del rànquing català fins aquest cap de setmana. El plantejament de la semifinal va ser molt seriós com a conseqüència de la dificultat d’haver de córrer amb l’atleta que posseïa la millor marca del rànquing català juvenil i tenint en compte que només es classificaria una atleta per llocs per a la final de la tarda. Una carrera valenta, sobretot alhora d’agafar el carrer lliure, va fer que l’atleta rubinenca obtingués una marca de 58”30 i passés com a primera de la seva semifinal a la cursa de la tarda.

L’Iker va fer una carrera molt similar i va donar una sensació de gran experiència i solvència en una prova que era la tercera vegada que corria. Un espectacular temps de  50”61 va valer la primera posició a la semifinal, el pas a la final i la mínima pel Campionat d’Espanya Juvenil a aquesta prova.

A la final de la tarda, cap dels dos es va arronsar i  tant la Laura com l’Iker van córrer molt bé. La Laura va ser la primera en saltar a la pista, amb un fantàstic temps de 58”01, que suposa un nou rècord femení del club i que la va proclamar vencedora de la prova.

Pocs minuts després l’Iker va dur a terme la prova masculina. Ell va patir una mica més l’esforç fet al matí i va parar el cronòmetre amb un temps de 50”98, que li era més que suficient per proclamar-se campió. Cal destacar que l’Iker és juvenil de primer any i això encara li dóna més valor a la seves marques i a la consecució del campionat.

També cal destacar l’actuació del Guillem Ollé, que va ser semifinalista de la prova de 200mll, en la qual va fer la seva millor marca personal amb un temps de 23”57. Aquesta marca li permetrà competir al Campionat d’Espanya de la prova. També va classificar-se en setè lloc a la final de 60mll amb una marca de 7”41.

L’Ester Vilches va realitzar una meritòria sisena posició a la prova de 1.500mll amb un registre de 5’16”85 (millor marca personal).

L’Antoni Malavé va ser semifinalista als 800mll (2’14”11) i l’Eric Pérez als 60 mt (9”04).

L’enhorabona a tots plegats.