LAURA DOMINGO, BRONZE AL CAMPIONAT D’ESPANYA JUVENIL DE PISTA COBERTA

 

IMG_1199 (1)

L’actuació de la Unió Atlètica Rubí al Campionat d’Espanya Juvenil ha estat molt meritòria i cal destacar els resultats obtinguts per tots els membres de l’equip que es van desplaçar fins al Velòdrom Luis Puig de València.

Dissabte al matí, el Guillem Ollé Majó va iniciar la participació rubinenca amb la prova de 200mll. Era el debut d’aquest atleta en un campionat d’Espanya i va quedar quart de la seva eliminatòria, amb un temps de 23”71, bastant a prop de la seva millor marca personal, però que no va ser suficient per passar a la semifinal.

A la tarda es disputaven les semifinals de quatre-cents metre llisos. L’Iker Gómez Escudero, que feia una setmana havia quedat campió de Catalunya de l’especialitat, va ser el primer en saltar a la pista.

La semifinal masculina va ser molt disputada i va haver de fer marca personal (50”51) per poder classificar-se per temps entre els sis millors atletes de la final del diumenge.

Una estona després, la Laura Domingo Lafuente va classificar-se per llocs, ja que va obtenir la primera posició a la seva semifinal, amb un temps de 58”47.

La final femenina de diumenge va ser molt disputada i va resultar un pèl estranya per tractar-se d’una prova de velocitat. Totes les atletes van lluitar moltíssim per obtenir una bona posició a l’hora d’entrar al carrer lliure, de manera que el ritme de la primera volta va ser força alt i això va fer que hi haguessin molts canvis de posicions al llarg de la cursa.

La gran favorita de la prova, després de la ronda de semifinals, l’atleta Herminia Parra de l’Unicaja, es va imposar a la carrera amb un temps de 57”32. La segona plaça va ser molt disputada entre l’atleta rubinenca i la Sara Dorda del Lluïsos de Mataró. En els últims metres l’atleta de Mataró va aconseguir la medalla de plata (58”01) i l’atleta de la U.A. Rubí la medalla de bronze (58”10).

A la final masculina, la cursa va ser molt ràpida i el vencedor va ser l’Itzoit Rodríguez (48”99), amb un pas per la primera volta fulgurant. L’Iker va acabar en sisena posició amb un temps de 51”05, una mica condicionat per haver de córrer pel carrer 2 . La posició de finalista és un gran resultat per un atleta juvenil de primer any.

Enhorabona una vegada més pels bons resultats aconseguits per tots aquests atletes.