CAMPIONAT DE CATALUNYA BENJAMÍ-ALEVÍ-INFANTIL

LA UAR ACONSEGUEIX 6 MEDALLES A LA FINAL DEL CAMPIONAT DE CATALUNYA

Grans resultats dels atletes de l’escola de la UAR a la final del Campionat de Catalunya que es va disputar el passat dissabte 14 de juny a la pista d’atletisme de Camp Clar de Tarragona.

Els atletes infantils de la U.A.RUBÍ van competir a un alt nivell en les proves que van participar. Als concursos de salts cal destacar l’actuació l’Adrià Navajón, a salt de llargada va aconseguir la victòria amb una excel·lent marca de 5,45 i al triple salt va estar a punt de pujar al podi, assolint la 4a posició amb un millor salt de 10,47. A la prova de salt de llargada, també va participar en David Jiménez aconseguint un meritori 5è lloc amb una marca de 4,98. En David no va tenir la mateixa sort a la prova de velocitat dels 150 mll quedant-se fora de la final amb 20:86.

IMG-20140614-WA0007

A la prova de mig fons, el Jan Badia i la Mireia Morales van competir a un alt nivell. En Jan, a 1000 obstacles va aconseguir la medalla de bronze en un disputat sprint assolint una marca de 3:14.98. La Mireia també va aconseguir la medalla de bronze en la prova de 1000 mll, rebaixant en 3 segons la marca de la prèvia (3’17”17).

mireia

A la prova de fons dels 3000 mll els dos atletes que participaven de la UAR van patir la forta i calor i el fort ritme imposat pel guanyador de la prova. En Jan Soler va aconseguir el 7è lloc (10’44”20) i el Néstor Fernández el 10è lloc (11’13”79).

A la categoria aleví van participar dos atletes de la UAR en el sector de llançaments, en Yeray Campos var fer un concurs de pes impecable, aconseguint la victòria amb marca personal inclosa (9´43). L’Oriol Alarcón també va realitzar un gran concurs de llançament de pilota, classificant-se en una formidable 3a posició amb un millor llançament de 31,09 metres.

yeray

A la categoria benjamí, van participar un total de 7 atletes de la UAR. Cal destacar la medalla de bronze en el concurs de llançament de pilota de l’Abril Pastor. L’Abril va fer el millor llançament (18,09) en el últim intent aconseguint marca personal en més de dos metres.

A la prova de velocitat, en Pol Cordero en una disputada final de 60mll es va quedar a només 3 centèsimes de la medalla i en Marc López no va passar a la final quedant-se fora per dos llocs.

DSC_0818  DSC_0821

Al concurs de salt de llargada la Violeta Vilches es va classificar en una meritòria 5a posició aconseguint marca personal (3,54), va empatar amb la 4a classificada i es va quedar a només 4 cms de la medalla. L’Abel Durán va participar en categoria masculina assolint la 12a posició.

A la prova dels 1000mll la Violeta Vilches i la Valeria Olalla van estar en el grup capdavanter fins els últims 200 metres que es va trencar la cursa amb els diferents canvis de ritmes. La Violeta va aconseguir la 6a posició i la Valeria la 11a. Als 1000 m marxa també va participar en Xavi Viaplana arribant en la 15a posició en la seva primera participació en una final.

Per acabar, la UAR felicita a tots els finalistes, ja que arribar a la jornada final del Campionat de Catalunya no és gens fàcil, Han de passar per competicions prèvies per aconseguir una marca mínima. Enhorabona a tots i a totes!!