CAMPIONAT DE CATALUNYA CADET

El passat diumenge es va celebrar a Vic el Campionat de Catalunya Cadet a l’Aire Lliure. La sessió matinal es va poder celebrar sense incidències remarcables, no així la sessió de la tarda que va haver de quedar suspesa per una forta pluja.

La sessió del matí la va obrir la Maria Blasco a la prova de llançament de disc. L’atleta de la UAR va millorar el seu registre personal amb una marca de 23’35 i va quedar a una posició d’entrar a la millora de la prova.

Unes hores després va llençar a la prova de pes on també va millorar marca personal (9,02m) i aquesta vegada si que va entrar en la millora. Va finalitzar el concurs amb un meritori setè lloc.

La prova de 100 mll hi havia dos representants rubinenques que van tenir sorts dispars. La Clara Egea es va classificar per la final amb una marca de 12”83 i la Laia Saumell que no va poder classificar-se amb un temps de 13”37.

A la final Clara va entrar sisena amb una marca molt similar a la de semifinals (12”84).

La Paula Campos va disputar la semifinal de 300 tanques on es va classificar per la final amb una marca de 49”65.

La final de la tarda no es va poder disputar i ha quedat ajornada fins aquest proper diumenge a Lloret, on es reprendran les proves que falten i s’integraran al Campionat de Catalunya Juvenil,Júnior i Promesa.

En aquest mateix marc caldrà veure que far la Clara Egea al concurs de triple salt, que també es va posposar.

Serà un cap de setmana amb molta activitat i per això caldrà estar ben atents.