EXCEL•LENT ACTUACIÓ AL CAMPIONAT D’ESPANYA CADET

IMG-20140629-WA0001 IMG-20140629-WA0002

L’estadi Iberomericà de Huelva va acollir aquest passat cap de setmana el Campionat d’Espanya Cadet. La cita que reunia els millors atletes de la va tenir una doble representació rubinenca.

La Clara Egea Jiménez i la Laia Saumell Baeza participaven per primera vegada en un campionat estatal a l’aire lliure.

Les dues atletes de la U.A.Rubí havien aconseguit la mínima de classificació a la prova reina de la velocitat, els 100 metres llisos.

La seva participació es va iniciar el dissabte pel matí amb les sèries eliminatòries. La seva sort  va ser dispar. La Clara va córrer la segona eliminatòria a la qual va entrar en segon lloc, aconseguint la classificació per llocs per les semifinals, el temps realitzat va ser de 12”75 .

La Laia va córrer la setena eliminatòria on va entrar en quart lloc. El seu temps  va ser de 12”95 amb un lleuger vent en contra. Aquesta marca la deixava a les portes de la classificació per les semifinals.

La tarda de dissabte va ser molt intensa per la Clara. Primer va participar en el concurs de triple salt, l’altre prova en que tenia mínima pel campionat, on va aconseguir la 21ª posició amb una marca de 10’40.

Poc després es van disputar les semifinals de 100 mll. Clara va córrer la segona de les tres semifinals i va aconseguir entrar per temps a la final realitzant una marca de 12”86 amb un vent de -0,5.

Després d’un dissabte molt intens venia el moment de descansar i preparar la final del diumenge.

La final va mostrar la bona progressió de l’atleta rubinenca, que va tenir una gran prestació en la que era la seva primer final d’un campionat estatal. Un temps de 12”72 la portava a una excel·lent sisena posició.

Felicitacions per la gran actuació de totes dues atletes. Totes dues han competit molt bé durant tot l’any i han col·laborat activament amb els grans èxits individuals i col·lectius de la U.A.Rubí.

Enhorabona i gaudiu d’unes merescudes vacances.