NOVETATS EN LA DIRECCIÓ TÈCNICA DEL CLUB

20 AL 22 VIATGE A BASEL (22)CNAT. CATALUNYA DE CLUBS FINAL C_292

 

Volem informar als socis i a les sòcies i als simpatitzants en general que des del passat 3 de juliol de 2014 el Toni Navas ha deixat la direcció tècnica de la Unió Atlètica de Rubí (UAR) i aquesta ha estat assumida per l’ Àngel Gómez.

Des de la Junta Directiva del club volem agrair al Toni Navas la seva dedicació, personal i tècnica al projecte de l’Escola d’Atletisme i al conjunt de les activitats del Club;  la seva professionalitat i entrega a l’hora d’afrontar nous reptes; la seva generositat i el seu caràcter que han contribuït a que el Club sigui el que és avui dia. Per sort la seva desvinculació no serà total i en la nova etapa que comença com un soci més, el convidem a que segueixi donant suport i assessorament, el Toni és una peça clau en la història del club, i des de la Junta valorem la seva opinió i bon criteri.

Animem a  l’Àngel Gómez en la seva nova responsabilitat, en la que estarà recolzat per tots nosaltres  i desitjar-li sort i molts d’èxits en el projecte futur de l’Escola d’Atletisme.

Junta Directiva

Unió Atlètica Rubí