CAMPIONAT D’ESPANYA JUVENIL A L’AIRE LLIURE

IMG-20140722-WA0001

Gran actuació dels atletes rubinencs a Valladolid per finalitzar una temporada exitosa.

Els atletes és van desplaçar a la ciutat castellana on van gaudir d’una molt bona instal·lació per la pràctica de l’atletisme. Van demostrar el seu bon estat de forma i el seu talent competint amb els millors atletes de la categoria a nivell estatal.

Les condicions meteorològiques, en alguns moments, van complicar encara més la difícil tasca de classificar-se per les finals.

El Guillem Ollé Majó en 200 metres llisos i l’Oriol Bravo Ruiz en 400 metres tanques van ser semifinalistes a les seves respectives proves.

L’Iker Gómez Escudero va aconseguir una notable cinquena posició als 400 metres tanques amb una prometedora marca de 55″57 i només a dos centèsimes del quart classificat.

La Laura Domingo Lafuente era l’única femina de l’expedició, però això no va impedir que fes un gran paper. Va classificar-se en quarta posició en una final molt complicada, a només una dècima de la medalla de bronze. La seva marca a la final de 56″95 significa la seva millor marca personal i nou rècord del club a la prova.

Felicitacions a tots els atletes i als familiars que van recoltzar amb les seves energies als nois/es durant tot el campionat.