GRAN ÈXIT DE PARTICIPACIÓ EN LA 26ena EDICIÓ DE LA CURSA DE SANT MUÇ

cursa st muç

El Diumenge 12 d’octubre de 2014 es va celebrar la 26ena edició de la Cursa de Sant Muç. Aquest any, 500 participants adults van disputar aquesta clàssica de 10 quilòmetres que transcorre per Rubí pujant a la ermita de Sant Muç i baixant al poble,  per acabar a la Rambla del Ferrocarril.

Sota un dia que va esdevenir molt agradable de temperatura, va guanyar en categoria masculina l’atleta de la Unió Atlètica Rubí, José Maria Fernández amb un temps de 35’ 54” i en categoria femenina Janeth Becerra Peña del Slop Cat Runners amb un temps de 41’ 19”.

Posteriorment es van disputar 4 curses infantils de promoció amb més de 400 nens que van omplir de públic el circuit per on transcorrien, en una distància total de fins 2.350 metres pels voltants de la Rambla del ferrocarril.

Finalment es va celebrar la entrega de trofeus, sorteig d’obsequis i un ampli dispositiu de servei al corredor com botifarrada, beguda, iogurts, servei de massatges i dutxes