15ª NIT DE LA UAR

Benvolguts socis:

Un any més la UNIÓ ATLÈTICA RUBÍ organitza ¨ LA NIT DE LA UAR ¨ la nit de l’atletisme Rubinenc. L’acte d’aquesta 15 a  edició tindrà lloc al RESTAURANT CAL PUPINET de Castellbisbal ,el dissabte 29 de Novembre de 2014  a les 21:00 hores. 

En aquesta NIT es tracta de reunir-nos tots els que formem part de l‘atletisme  rubinenc i seguir la  tradició de fer una valoració de la temporada 2013-2014 i dels èxits assolits pels nostres atletes. 

Prec accepteu aquesta invitació ja que a nosaltres ens agradaria molt poder contar amb la seva presència 

Confiem poder gaudir amb la seva presència per tal de poder fer d’aquesta NIT de festa una gran tradició anyal, preguem confirmeu la vostre assistència al tlf. 935882762 de 18’00 a 21’00 hores abans del día 24 de Novembre. 

Per a informació sobre preus, menú i ubicació del restaurant clickeu:

Nit de la Uar 2014

 Rebeu una cordial salutació.                                                

 

Rubí, 8 de Novembre de 2014                                                                                                                                                                                                

 

                                                                           J. Manuel Santamaría Rodríguez

                                                                                       President de la UAR