GRAN ACTUACIÓ DELS JUNIORS DE LA UAR AL CAMPIONAT DE CATALUNYA

Campionat Junior Catalunya

Molt bona actuació dels atletes rubinencs en el campionat de Catalunya Junior que es va celebrar el passat cap de setmana 15 de Febrer.

Eric Pérez va començar la participació en la semifinal dels 60 metres tanques amb un bon registre de 8″71, millor marca personal, aconseguint així la mínima dels campionats d’Espanya i ficant-se a la final en bona posició. Tant bona que la mateixa motivació el va fer córrer més que un llampec, atorgant-se la medalla de bronze i una extraordinària marca de 8″54.

A la semifinal dels 60 metres llisos van participar Arnau Marco i Guillem Ollè.

Arnau, amb una fabulosa sortida, va encapçalar la prova durant els primers 40 metres, i encara que sent superat, va aconseguir un magnífic segon lloc i un pas a la final amb un registre de 7″30.

Guillem Ollè no es va poder imposar i es va quedar a les portes amb una marca de 7″39, sent la seva millor marca de 7″36.

Però això no queda aquí, ja que als 200 metres llisos, Guillem aconseguí la meta que es proposava, passar a la final amb un temps de 23″22.

Tot i que tots estàvem pendents perquè encara no tenia la mínima dels campionats d’Espanya i l’última oportunitat era a la final.

L’Oriol Bravo, també participant de la prova, es va quedar a un lloc de la final amb 24″18.

Amb tot l’esperat per la final, en Guillem, estrenyent les dents fins al final, amb l’ànima d’un gran lluitador, va aconseguir el seu trofeu, anar als campionats i una merescuda quarta posició amb un gran temps de 22″98.

En la prova del 1500 van participar el Miquel Egea i el Davide Roche, quedant 6è i 9è respectivament amb 4’21» i 4’27″28 que en el cas del Davide va suposar marca personal.

Els campionats d’Espanya es celebraran els dies 7 i 8 de Març a la Comunitat Valenciana amb la participació d’Eric Pérez y Guillem Ollè.

Us esperem!