DESTACADA PARTICIPACIÓ DE LA UAR A LA LLIGA CATALANA DE CLUBS

 

2015-04-11 635

Els passats dos caps de setmana s’ha realitzat la fase prèvia del campionat de Catalunya de clubs d’Atletisme. La Unió Atlètica Rubí va participar enquadrada en el grup D al costat d’altres clubs del Vallès com la Unió Atlètica Terrassa i la Joventut Atlètica Sabadell.
En aquesta competició es realitzen totes les proves que engloba l’atletisme i cada club ha d’inscriure dos atletes masculins i femenins en cadascuna d’elles. La classificació es realitza de manera similar al decatló on s’assignen uns punts en funció de les marques obtingudes.
A la primera jornada (Terrassa) el club rubinenc acaba en cinquena posició després de Sabadell, Terrassa, Barberà i Montornes. Tot i això, els atletes de la UAR van quallar una molt bona actuació, destacant el primer lloc d’Iker Gómez en els 400m llisos i la primera posició de l’equip de relleus 4x100m masculí (I. Gómez, G. Ollè, C. Ballestín i D. Guerrero ), amb record local inclòs, 43 «49s.
A la segona jornada (Castellar del Vallès) el club va perdre la cinquena posició en benefici del Club Atlètic Granollers a causa de diverses baixes que van impedir cobrir totes les proves a disputar amb els dos atletes pertinents. A destacar la segona posició d’Iker Gómez en els 400m tanques i la tercera de Clara Egea en els 200m. En el relleu 4x400m femení (C. Egea, L. Diumenge, E. Vilches i L. Saumell) la victòria es va escapar sobre la línia de meta.
Finalment la UAR disputarà el diumenge la final dins del grup C, al costat del Vic, Granollers, Nou Barris, Barcelona Atletisme, Universitari, Tarragona i Girona Costa Brava.
Des del club agraïm a tots els atletes seva participació, especialment a aquells que en benefici de l’equip disputen proves alienes a la seva especialitat