SEGONA POSICIÓ DE LA UNIÓ ATLÈTICA RUBÍ A LA FINAL DE LA LLIGA DE CLUBS

FOTO

El passat cap de setmana es va disputar la final del campionat de Catalunya de Clubs. La Unió Atletica Rubí va participar en el grup «C», al costat del CA Tarragona, CA Universitari, Barcelona Atletisme, CA Vic, Girona C.Brava i CA Granollers. La trobada es va disputar a la Ciutat de Palafrugell, el que comporta la presència de fort vent, deslluint les proves de velocitat.
Les primeres proves del matí no van ser molt propícies per al club rubinenc a excepció de la marxa atlètica on l’incombustible Ignasi Melo èxit la victòria i Andrea Arjona el tercer lloc. La puntuació parcial situava a la UAR en una cinquena posició provisional.
Amb l’arribada de les proves de velocitat i mig fons va començar la remuntada del club rubinenc, començant a collir victòries i podis. Carlos Ballestín i Clara Egea van acabar segons en els 100m igual que la Laia Saumell i Miquel Egea en els 200 i els 1500m respectivament. També van ser segons Eric Pérez i Marta Just en el salt d’alçada. Les victòries van venir de la mà d’Ángel Gómez i Laura Domingo a els 400m llisos, Iker Gómez en els 400m tanques i Guillem Ollè en els 200m. El relleu 4x400m va tornar a brillar i va aconseguir una nova victòria en l’última carrera de la trobada.
Després del recompte final la UAR es col·locava en una meritòria segona posició, només superada pel CA Nou Barris.

Resultats:

Final Lliga grup C Palafrugell 26-04-2015

Fotografíes:

https://plus.google.com/photos/101539279658171597194/albums/6142807017893931953