GRAN ACTUACIÓ AL CAMPIONAT D’ESPANYA JUVENIL

IMG-20150629-WA0005[1]Els atletes rubinencs es van desplaçar el passat cap de setmana a terres manxegues per participar al Campionat d’Espanya Juvenil a Ciudad Real.
Els integrants de la Unió Atlètica Rubí van demostrar el seu gran nivell i van disputar el campionat realitzant bones marques personals.
Clara Egea va participar a la prova de 200mll, aquesta jove atleta juvenil de primer any ha corregut aquesta temporada en un excel•lent registre de 25”87.
La Clara ha corroborat la seva progressió ocupant el desè lloc al Campionat d’Espanya de la seva categoria. A la ronda eliminatòria va realitzar una marca de 26”30 que li va servir per passar a semifinals ,on va fer el cinquè lloc de la segona sèrie amb un temps de 26”13, que no va ser suficient per classificar-se per la ronda final.
El Ferran Merino que debutava a un Campionat d’Espanya va fer un excel•lent cinquè lloc a les proves combinades. Durant les dues jornades de dura competició va millorar les seves marques personals a pes, disc i sobretot a 110 tanques amb un magnífic registre de 15”22.
La regularitat en la resta de proves i les prestacions extra a les proves esmentades va fer que la marca final de decatló representi una nova marca personal amb 5.421 punts.
L’Iker Gómez va ser el millor classificat amb un fenomenal quart lloc a la prova de 400 metres tanques. Les prestacions del Iker durant tota la temporada han estat boníssimes i a Ciudad Real va millorar la seva marca a les tanques llargues on va arribar a córrer en un temps de 53”53. La llàstima és que per deu centèsimes se li va escapar la preuada medalla de bronze.
La prova va ser guanyada per l’atleta lleidatà del F.C. Barcelona Aleix Porras amb un estratosfèric temps de 51”75 que suposa un nou rècord de Catalunya.