CAMPIONAT DEL MÓN DE VETERANS

FullSizeRenderEl passat diumenge 16 d’agost es van clausurar el Campionat del Món de Veterans que es va disputar des del 4 d’agost a Lyon, França.
Els atletes de la UAR Francisco Aragón i Ignasi Melo van protagonitzar una destacada actuació amb la consecució de 2 medalles d’or i 2 d’argent.
En Francisco Aragón es va proclamar Campió del Món en la disciplina de cros en una disputada cursa. Es va imposar al colombià José Ramírez i al francès Dominique Gilet. Dies més tard també va guanyar en els 2000 metres obstacles de la categoria M-60. Degut a un problema amb la sabatilla en l’nici de la cursa, en Francisco va realitzar una espectacular remuntada, assolint el Campionat per davant del finlandès Valde Piiroinen i del representant dels Estats Units Dale Campbell.
Per altra banda l’Ignasi Melo va aconseguir els sots-campionats dels 5.000 i 10.000 metres marxa de la categoria M-60. Cal destacar l’actuació en la prova  dels 10.000 metres marxa assolint una marca de 50’24» rebaixant el récord d’Espany en 6 segons. També va ser l’integrant de l’equip Campió del Món dels 20 kms marxa, juntament amb els companys de la selecció espanyola Lluís Abadías i Angel Ruata.

Enhorabona a tots dos!!
*Resultats*