16a NIT DE LA UAR

26142El divendres 20 de novembre, es va celebrar la 16a edició de la Nit de la UAR, el mític sopar que, com cada any per aquestes dates, organitza la Unió Atlètica Rubí amb l’objectiu de reunir a tots els socis, fer repàs de la temporada i rendir homenatge a tots els atletes destacats pels seus mèrits esportius assolits.

L’esdeveniment va reunir a més de cent trenta socis al Restaurant Racó de Can Barata i va comptar amb la visita del Regidor d’Esports.

La nit va comptar amb moments molt emotius traduïts en imatges, mitjançant la projecció d’uns vídeos de tota la temporada i un lliurament de premis a tots els atletes finalistes i medallistes als campionats de Catalunya i Espanya, d’entre els quals es destaca el paper del local juvenil Íker Gómez, 3er al campionat d’Espanya en 400 metres en pista coberta i que actualment compta amb una beca de seguiment al CAR de Sant Cugat.

El moment més especial de la nit va ser l’homenatge que el club va rendir al marxador Ignasi Melo i al fondista, també veterà, Francisco Aragón. L’Ignasi Melo en aquesta temporada ha estat subcampió del mon en 5.000 i 10.000 metres marxa a l’aire lliure, campió de Catalunya en els 3.000 de pista coberta i rècord d’Espanya en 10.000 metres en pista coberta;
En Francisco Aragón ha demostrat que aquest ha estat el seu millor any i ha obsequiat al club i a la nostra ciutat amb una doble medalla de Campió del mon ( cross i 2.000 metres obstacles en pista aire lliure), a més dels títols de campió de Catalunya i Espanya en diferents proves i distàncies.