40è CAMPIONAT DE CATALUNYA ABSOLUT DE PISTA COBERTA

El diumenge 14 de febrer es disputava a Sabadell la 40ena  edició del Campionat de Catalunya Absolut de Pista Coberta.

En aquest campionat vam gaudir de la presència de tres atletes de categoria júnior de la U.A.Rubí.

Iker Gómez va ser setè a la prova de 200mll amb un registre de 22”29. Pel matí havia aconseguit una brillant classificació per llocs a la segona semifinal, amb una marca de 22”11 que és millor marca personal de la temporada.

La Laura Domingo va igualar la posició del seu company sent setena al 400mll. La rubinenca va classificar-se per llocs a la tercera semifinal amb una marca de 59”57 que pràcticament va igualar a la final de la tarda (59”58).

Esther Vilches va concloure la participació de la U.A.R a la prova de 800mll. L’Esther va aconseguir la 10ª posició, amb un temps de 2’28”23, en una cursa tàctica una mica travada.

També volem destacar els títols de Campions de Catalunya aconseguits per dos socis de l’entitat.

En categoria masculina el Daniel Martínez del Futbol Club Barcelona es va imposar a la prova amb un registre de 16’51 que suposa un nou rècord dels campionats.

A la prova femenina l’Haja Gerewu del F.C.Barcelona va proclamar-se campiona de Catalunya amb una marca de 12’69. En aquesta prova participava fora de concurs l’Estefania Fortes (entrenadora de la U.A.R) que va llençar el pes fins els 12 metres i 98 centímetres.

Felicitacions a tots pels resultats aconseguits.