CAMPIONAT DE CATALUNYA CADET DE PISTA COBERTA

El passat diumenge es va celebrar a Sabadell el Campionat de Catalunya Cadet amb una destacada participació d’atletes de la U.A.Rubí.

Seguint les passes dels júniors, que havien tingut el seu campionat el dia anterior, els cadets van aconseguir un meritori onzè lloc a la classificació final per equips. Això va ser possible  gràcies a la quantitat de finals que els rubinencs van disputar.

L’Adrià Navajón ,una vegada més va assolir una posició de medallista, aquesta vegada en una de les seves proves favorites com és la de salt d’alçada. El salt en que va superar el metre setanta-set li va permetre penjar-se la medalla d’argent. També va estar molt a prop de pujar al pòdium al salt de llargada, amb un salt de 6’10, es va quedar a pocs centímetres de la medalla de bronze.

Aquesta medalla també va estar a tocar pel David Jiménez als 60mll. Un magnífic registre de 7”55 a la final el va fer quart a  només una centèsima de segon del tercer.

Molt a prop va estar també el relleu de 4*200 format per l’Adrià Navajón, el David Jiménez, el Gerard Merino i el Jan Badia.  Amb un registre de 1’41”80 van aconseguir la quarta posició i es van quedar a 50 centèsimes del Nou Barris que va ser tercer.

També s’han de destacar la sisena posició del Jan Badia als 1000mll (2’51”63) i la novena del Gerard Merino (2’57”19). El Gerard també va aconseguir millorar la seva marca personal als 60 metres tanques amb un registre de 9”94 a la primera semifinal de la prova.

Per tancar l’apartat masculí ,el David Jiménez va aconseguir la setena posició al triple salt amb una marca de 12’16 que li permet classificar-se pel Campionat d’Espanya de l’especialitat.

En noies la Mireia Morales va ser semifinalista a la prova de 600mll on va realitzar una marca de 1’49”34.

Felicitacions a tots els atletes i a les seves entrenadores Neus Masdeu i Estefania Fortes.

IMG-20160228-WA0011 IMG-20160228-WA0010

Podeu veure més fotos, gentilesa del Miquel Merino, a la següent direcció:

https://www.flickr.com/photos/135933013@N04/sets/72157665180353736