CAMPIONAT D’ESPANYA JUVENIL DE PISTA COBERTA

L’estadi Carlos Gil Pérez de Salamanca ha estat la seu de la 40ª edició del Campionat d’Espanya Juvenil de Pista Coberta.

En aquesta ocasió la representació rubinenca estava a la prova de 200mll femenins. La Clara Egea, una vegada més, competia amb les millors velocistes estatals.

La competició es va obrir dissabte pel matí amb les eliminatòries. La Clara va córrer la primera de les eliminatòries on va entrar en segona posició amb una marca de 25”73, que suposava la seva millor marca de la temporada a la prova i la classificació per temps.

Per la tarda a la segona semifinal va entrar en quarta posició amb un registre molt semblant al del matí (25”71), amb aquesta marca va quedar-se a una centèsima d’entrar a una de les finals de la prova.

Enhorabona a Clara i al seu entrenador Sergio Ruiz pel bon resultat.

IMG-20160306-WA0002