CAMPIONAT D’ESPANYA JÚNIOR EN PISTA COBERTA

La pàgina web de la federació catalana d’atletisme presenta el Campionat d’Espanya Júnior de Pista coberta i destaca la participació de dos de atletes rubinencs(Iker Gómez i l’Èric Pérez). Al campionat també participarà la Laura Domingo  a la prova de 400mll.

L’Èric i la Laura a banda d’atletes són monitors i per tant tenen una relació molt pròxima amb molts dels joves de l’escola, per això volem convidar a tothom a apropar-se a la pista coberta de Sabadell. Podreu gaudir d’una campionat d’alt nivell amb els més joves i ells agrairan els vostres ànims i tot el recoltzament que els hi pugueu donar .

És tot un orgull poder comptar amb ells al nostre club.

NOTA DE LA FEDERACIÓ CATALANA D’ATLETISME:

El proper cap de setmana, 19 i 20 de març, se celebrarà l’edició número quaranta-tres del Campionat d’Espanya Júnior a la Pista Coberta de Catalunya a Sabadell. Prop d’un centenar d’atletes catalans participaran en la lluita per a aconseguir el títol estatal de la categoria.
Aquesta serà la tercera vegada que la ciutat de Sabadell acull aquest campionat de la categoria júnior, ja que l’edició de 1973 es va celebrar a l’antiga pista del Pavelló Municipal de Sabadell, i ja a la Pista Coberta de Catalunya l’edició de 2011. Una instal·lació que des de la seva inauguració l’any 2010, ha acollit cada any un esdeveniment estatal com els campionats absoluts els anys 2012, 13 i 14, i el campionat cadet l’any 2015.
De la representació catalana podem destacar la presència d’atletes com Oriol Madí (CA Sant Celoni) i Joel Ferrando (FCB) als 200 metres, Iker Gómez (UA Rubí) als 400 m, Alexis Rodríguez (FCA) als 3.000 m, Jan Sans (CA Tarragona), Pau Aragonés (AAC), Marc Gale (Cornellà At), Gerard Pérez (PdC) i Eric Pérez (UA Rubí) als 60 m tanques, Eduard Fàbregas (CA Igualada) i Xesc Tresens (U Colomenca At) en salt d’alçada,Noel del Cerro (FCB), Victor Coll (FCB) i Nahuel A. Rusafa (JAS) en perxa, Aleix Martín (CA Igualada) en llargada i Ramon Adàlia (FCB) en triple salt.
En dones podem destacar a Ingrid Andrés (FCB) als 200 metres, Sara Dorda (AAC) als 400 m i Sheila García (CA Igualada) en salt de llargada.