CAMPIONAT D’ESPANYA DE VETERANS

Una vegada més, l’atleta FRANCISCO ARAGÓN de la UNIÓ ATLÈTICA RUBI,  va demostrar la seva consistència i continuïtat en la disciplina de fons, obtenint la primera posició en els dos darrers campionats.

El primerIMG-20160315-WA0003 va ser el Campionat d’Espanya que es va celebrar el 13 de març a Calatayud, una cursa de fons on els atletes de totes les categories es reuneixen any rere any i es mou una infraestructura considerable dels mitjans de comunicació.  La distància en la que es va imposar va ser als 6 kms  amb un temps de 23’08».

El segon va ser el Campionat D’espanya de Veterans en pista que coberta a Antequera va tenir lloc durant els dies 18/19/20, aquesta vegada es va imposar a la distància de 3.000 mll. amb un temps de 10’21”94, aquesta nova victòria deixa mostra del bon estat de forma.