LA UAR AL CAMPIONAT DE CATALUNYA BENJAMIMS, ALEVINS I INFANTILS

IVAN 1r I VIOLETA 2aAquest dissabte 11 de juny s’ ha celebrat el campionat de Catalunya a l ‘aire lliure  en un dia que va començar amb pluja però que durant el matí es va anar obrint el cel i que va acabar fent  molta calor. Cal destacar el primer lloc en 60m benjamí de l’ Ivan Garcia Roman amb un temps de  9:11 i també va quedar el 6è en alçada amb una marca de 1,10 m.

També durant el matí la Violeta Vilches Segura va compartir la 2a posició en salt d’ alçada amb una marca de 1,28 i a la tarda va fer els 600m on va quedar la 8a amb un temps 1:55.49.

Ja a la tarda la nostra atleta  la Dami a la categoria infantil  va quedar 4a en alçada  amb una marca empatada amb la segona de 1,46 m.

Altres dels nostres atletes també van fer una gran competició i on només tenien dret a participar els 12 o 16  millors marques de Catalunya com la Ona Stoyou Barón que en llançament de pilota aleví va quedar  la 6a amb una marca de 25,05m o  el Pol Cordero Cazorla que en alçada aleví va quedar el 7è amb una marca de 1,25m. El Jordi Serra Embuena als 1000 mll benjamí on va quedar l’ 11è i per últim l’ Alex Rius Aznar, també benjamí,  i que va quedar el 12è en alçada.

En definida molt  digna participació dels nostres atletes rubinencs/es en aquestes  categories tan  difícils degut a la gran quantitat d’atletes que hi ha per tota Catalunya i que cada any sempre ens representen gratament. Gràcies a tots/es  i a als vostres familiars, parents i amics que us acompanyen!