47é CROS CIUTAT DE MATARÓ

S’ha disputat durant aquest cap de setmana el 47é Cros Ciutat de Mataró, una de les proves puntuables pel Gran Premi Català de Cros. Aquest cop hem tornat a tenir la participació de cinc atletes de la UAR.

Diumenge 13 de novembre el nostre atleta Cadet, Jan Soler, arribava a la meta amb una 7a posició, parant el cronòmetre en 12’14’’.

Els atletes de la categoria Promesa van arribar un darrera l’altre, Davide Roche va arribar 8é i va fer una marca de 28’54’’, per darrera seu tenia al Miquel Egea que va fer un registre de 29’24’’ i el que tancava el grup de rubinencs era Eduard Morales amb un registre de 30’01’’.

La representació femenina va ser per la Mireia Morales, atleta juvenil que es va arribar a la meta en una 24a posició i parant el cronòmetre en 13’40’’._dsc6740