JORDI PORRERA PUBLICA UN LLIBRE

En Jordi Porrera, un vell component del club ha publicat dos llibres, un en català i un segon en castellà, traducció del primer.

El llibre és una novel·la de ficció que es barreja amb fets reals. Parteix de l’actualitat, del dia a dia d’uns periodistes especialitzats en atletisme, que per la relació amb un amic seu contacten amb uns aconteixements que tenen una arrel històrica i geogràfica del segle XII a Bulgària, fets relacionats amb el comte Ivanov.

Els periodistes i l’amic viuran unes experiències i aventures inesperades, envoltades de misteri, que els farà viatjar a les emocions humanes més amagades, i sempre amb algun toc d’humor.

Els llibres a Rubí es poden trobar a les llibreries L’Ombra (C/Pere Esmendia,21) i Racó del Llibre (C/Dr.Robert,12), també a totes les de Sant Cugat del Vallès i a la majoria de llibreries de la província de Barcelona, inclòs BCN centre.

llibre-jordi-porrera