DOS MEDALLES AL CAMPIONAT DE CATALUNYA JUVENIL  I UNA MÍNIMA PEL CAMPIONAT D’ESPANYA.

Adrià Navajón, atleta rubinenc, va participar en tres proves, 60 metres tanques, llargada i alçada. Navajón va aconseguir dos medalles, una de plata i l’altra d’argent, i una final. En alçada va saltar 1.90 metres i se li va atorgar la medalla de plata, en llargada va saltar 6.54 metres i aquest salt i va donar la medalla d’argent i finalment en 60 metres tanques va passar a la final amb un 7è millor temps (8’55’’) però no va realitzar la final.

El rubinenc David Jiménez es va quedar a les semifinals en el 60 metres llisos del Campionat de Catalunya Juvenil de pista coberta, va poder millorar el seu registre amb un temps de 7’34”, va quedar en la novena posició i es va fer la mínima per poder participar al Campionat d’Espanya del dia 11 i 12 de març.

D’altra banda, els rubinencs Bernat Feliu i Gerard Merino van participar en el 800 metres llisos del Campionat de Catalunya Juvenil. Feliu va millorar la seva marca en 2:04.78 i va quedar en desena posició, Merino per la seva part va finalitzar la carrera en catorzena posició amb un registre de 2:14.21.

La UAR també va tenir participació femenina, en aquest cas de la Marta Justo, que va realitzar el salt d’alçada i va finalitzar el concurs en desena posició amb una marca de 1.38 metres.

Felicitats campions.