BADIA SELECCIONAT AMB LA CATALANA

El passat 11 de juny es va celebrar la prèvia per poder participar al Campionat de Catalunya Cadet, la UAR va tenir participació de dos atletes que van aconseguir passar a la final que es disputarà aquest cap de setmana (24 i 25 de juny), aquests dos atletes son Jan Soler i Jan Badia.

Soler es va classificar 5é en els 3000 metres llisos amb una marca de 9:46:40 que li va donar pas a la final d’aquest cap de setmana

Badia per la seva part, va guanya els 1500 metres obstacles amb una marca de 4:33:02 que això li va permetre classificar-se pel Campionat d’Espanya per Seleccions autonòmiques Cadet en Edat escolar.

El cap de setmana, 17 i 18 de juny, es va celebrar el Campionat d’Espanya per Seleccions Autonòmiques Cadet en Edat Escolar, organitzat pel Consejo Superior de Deportes, a Lorca, Múrcia. La competició es va realitza a un atleta per prova i la Federació Catalana presenta equip masculí i femení. Dins de l’equip masculí hi participava Jan Badia en els 1500 metres obstacles, que va finalitzar tercer amb una millor marca de 4:32:28.

El conjunt de l’equip català va aconseguir el títol.

ENHORABONA PELS TRIUMFS I MOLTA SORT AQUEST CAP DE SETMANA.

IMG_1521

IMG_1522