DOBLE BRONZE PER HUGO GARCIA

Aquest cap de setmana , les categories inferiors van competir en pista coberta el dissabte els cadets i juvenils  i el diumenge de benjamins a cadets. De tots aquests cal destacar la molt bona actuació de l’Hugo Garcia Román que va guanyar dues medalles de bronze als 60m amb un temps de 7.76 seg.  i al llançament de pes amb una marca de 10.19m amb 4Kg. A la vegada el mateix dia cal destacar alguns altres atletes que han aconseguit mínimes pel campionat de Catalunya en algunes proves, com l’Ivan Garcia Roman  en salt d’ alçada aleví  amb un salt de 1.30 o als 1000m infantil  el Marc López Sala va fer una molt bona marca de 3:11.25 o la Violeta Vilches Segura en la mateixa prova amb un temps de 3:19.31

També l’ equip aleví  masculí de relleus 4×200, composat pel Jordi Serra Embuena, Ivan Garcia Roman, l’Alex Garcia Tobi i l’ Alex Rius  van quedar segons en temps i  a la seva sèrie amb una marca de 2:08.38.

Hugo Garcia Roman