CAMPIONAT DE CATALUNYA ABSOLUT I CONTROLS

Aquest cap de setmana, concretament el diumenge 4 de febrer, s’ha celebrat a Sabadell el 42è Campionat de Catalunya Absolut en Pista Coberta. Prop de tres centenars d’atletes catalans van competir en aquests campionat autonòmic, els vuitens que se celebren en aquesta instal·lació.

Per part de la UAR vam tenir participació del David Guerrero en els 60 metres llisos, es va quedar a semifinals millorant la seva millor marca personal amb un registre de 6’17».

Durant el cap de setmana també es van fer altres competicions, controls en Pista Coberta i la marxa a Castellar del Vallés.

El passat dissabte 3 de febrer, es van continuar fent controls en pista coberta en els que cal destacar la molt bona marca de Jan Badia Celma als 1500 m, a la categoria sub18 o juvenil amb un temps de 4:07.08 i a la mateixa prova el Jan Soler Prior amb una marca de 4:28.34. La marca de Badia li permetrà participar als Campionats d’Espanya d’aire lliure que es celebren a l’estiu.

Durant aquesta temporada ha sorgit un petit grup de marxadores de la nostra escola entre els 10 i 16 anys que fan entrenaments específics de marxa els dimecres dirigits pel nostre gran atleta marxador l’Ignasi Melo i que ja comencen a competir i a obtenir bons resultats en una prova tan dura com aquesta. Aquest dissabte 3 de febrer a Castellar cal destacar la bona marca del la Gemma Velázquez Carrasco en 2000mm sub12 amb un temps de 15:14.3 i la seva germana la Lucía a la mateixa prova amb una marca de 15:23.3

El proper diumenge es farà el campionat de Catalunya de cros a Mollerusa i on una sèrie d’atletes competiran representant a la nostra ciutat.

JAN BADIA (1)

GEMMA VELAZQUEZ (derecha de la foto)