TRES ORS AL CAMPIONAT DE CATALUNYA MÀSTER i UNA SISENA PLAÇA AL DE CATALUNYA DE 3.000 M.LL EN PISTA COBERTA

El diumenge 18 de febrer es va celebrar el Campionat Catalunya Màster en Pista Coberta Individual, de Proves Combinades i de Relleus  a la Pista Coberta de Catalunya de Sabadell. Més de mig miler d’atletes catalans van participar en aquest autonòmic de pista coberta, entre ells dos atletes de la UAR, que van deixar el llistó ben alt.

Francisco Aragon va quedar campió de Catalunya en la categoria M60 en la prova de 800 m.ll. i 3000 m.ll, amb un registre de 2:22:99 i 15:01:22, respectivament. La marca del 800 m.ll suposa un nou récord de Catalunya en l’especialitat.

Per altra banda, el nostre marxador Ignasi Melo, també va quedar Campió de Catalunya en la categoria M65 en la prova de 3000 m.marxa amb una marca de 15:01:22.

Del 2 al 4 de març tenen el Campionat d’Espanya de Pista Coberta a Salamanca, els hi desitgem molta sort.

Per alta banda, Jan Soler, va participar en el Campionat de Catalunya Sub18 en la prova dels 3000 m.ll on va quedar en una sisena posició. Va millorar la seva marca 10 segons (9:21:32) i això li va permetre estar lluitant pels primers llocs.

IGNASI MELO AL CAMPIONAT DE CATALUNYA PISTA COBERTA

FRANCISCO ARAGON PISTA COBERTA