PLUJA DE MEDALLES I DE BONS RESULTATS PER TANCAR LA PISTA COBERTA

CAMPIONAT D’ESPANYA SUB18

Aquest cap de setmana, 10 i 11 de març, s’ha celebrat el 42è Campionat d’Espanya Sub18 en Pista Coberta a Antequera, Málaga. Més d’un centenar d’atletes catalans van participar en la lluita per a aconseguir el títol estatal de la categoria.

L’Unió Atlètica Rubí va comptar amb varis atletes: Jan Badia, Kilian Miras i Gerard Merino.

Badia va fer els 1500 metres i va quedar a la semifinal amb una 10ena posició. Portava dos setmanes parat, ja que es va fer un petit esquinç al turmell, però tot i així va millorar la seva marca personal parant el cronòmetre en 4:04:57.

Miras, per la seva part, va quedar en una 8ena posició en el llançament de pes. Va tornar a passar els 15 metres, concretament va llençar 15.06 metres.

Merino que va realitzar el heptatló, va quedar en una 10ena posició i va fer una marca de 4.229 punts. Va fer marca personal en varies proves, concretament en els 60 metres llisos, en llargada i en llançament de pes. La marca dels 1000 metres es la millor marca d’entre tots els participants. El resum de marques del Merino es el següent:

60 m.ll Llargada Pes Alçada 60 m.t Perxa 1000 m.ll
7.47 6.33 10.73 1.68 9.12 2.80 2:50.52

Badia i Merino

XLIII CAMPIONAT D’ESPANYA MASTER DE CAMP A TRAVES

Diumenge 11 de març, es va celebrar el Campionat d’Espanya de Cros Individual, de Clubs i de Relleus per Clubs Màster a Candeleda, Ávila. Hi van participar una trentena d’atletes catalans entre ells vam tenir al Francisco Aragon, que ens va representar com Unió Atlètica Rubí.

Va córrer una distància de 6000 metres amb molts obstacles i una carrera molt dura, tot i així es va quedar 4t i molt aprop de les medalles amb la marca realitzada, ja que va fer 23:45, un registre molt bo.

CAMPIONAT DE CATALUNYA SUB 14

El dissabte 10 de març 7 atletes de la U.A. RUBÍ  es van poder ficar a les finals del campionat de Catalunya sub 14 o infantil on cal destacar la molt bona actuació del Marc López Sala als 1000 metres llisos on es va proclamar subcampió de Catalunya amb un temps de 3:01.09 fent marca personal i realitzant un gran canvi de ritme als últims 200 metres. Però no ens podem oblidar de la Violeta Vilches Segura que va quedar tercera al triple salt fent un salt de 9,90 m fent també marca personal i aproximant-se als 10 metres que ja estan al seu abast. Tots dos atletes també van arribar a dues finals com el Marc als 60 tanques o la Violeta als 1000 mll que va quedar 8a.

També cal remarcar la molt bona actuació del nostre equip de 4x200m masculí composat pel Pol Cordero Cazorla, el Marc López Sala l’Adrià Macías Fernández i Jan Vila Zapater. que van quedar en 4a posició per només 2 dècimes amb un temps de 1,59.90 i que van estar a punt de quedar tercers.

Altres atletes també van fer molt bones actuacions com:

L’Ona Gombau Martínez 6à al triple salt amb una marca de 9,59m. El Pol Cordero Cazorla 6è als 60m tanques amb un temps de 10.11 i 7è al salt de llargada amb un salt de 4.79m. Adrià Macías Fernández 9è als 2000mll amb un temps de 6:55.36 i finalment l’Aketza Sumell García 9è al salt d’alçada amb una marca d’ 1,37m i 13è al salt amb perxa amb una marca 1.95m

MOLTES FELICITATS A TOTS I TOTES, UN CAP DE SETMANA BRILLANT.

MARC VIOLETA MARC I VIOLETA 3